Mire való a céges rendezvényen a multimédia lézer show?

Céges logó megjelenjtés

Az egyedi műsor összeállítása céges rendezvényre izgalmas és kreatív feladat lehet! Néhány gondolat, hogy miről szólhat egy céges lézer show?

  1. Célkitűzések meghatározása: Kérdezd meg magadtól, hogy mi a célja a rendezvénynek. Mit szeretnél elérni vele? Egy bizonyos üzenet átadása, a résztvevők szórakoztatása, közös célok megfogalmazása,csapatépítés, stb.?
  2. Célközönség megértése: Ismerd meg a rendezvény résztvevőit. Kik lesznek jelen? Milyen érdeklődési körökkel rendelkeznek? Ezek az információk segíthetnek abban, hogy olyan műsort állíts össze, amely szórakoztató és érdekes számukra. Más egy partnertalálkozó célja ahol egy bizonyos terméket/vagy szolgáltatást szeretnénk promotálni és más egy céges belső rendezvény. Ez lehet akár családi nap, akár karácsonyi céges buli, stb.
  3. Koncepció kialakítása: Gondolj egy olyan koncepcióra, amely összhangban van a céges kultúrával és üzenetével. Érdemes összegyűjteni a fontos megjelenítendő elemeket: céges logókat, üzeneteket, a bemutatandó termék vagy szolgáltatás leírását, stb. A műsor ívét jól adja meg egy finom bevezetés, a mondanivaló kifejtése röviden és látványosan, valamint a finálé ahol akár a célok/kívánságok is megfogalmazódhatnak. Egy jubileumi céges rendezvényen bemutatható akár a cég története,a fináléban pedig az aktuális évszám megünneplése. Egy forgatókönyv írásával a műsor könnyen átláthatóvá és egyeztethetővé válik.
  4. Részletek kidolgozása: Írj részletesen minden egyes fontos műsor elemet amit be szeretnél mutatni vagy tevékenységet, beleértve az előadók nevét, a témát, az időtartamot és az esetleges speciális igényeket.
  5. Próbák és finomhangolás: A műsor kidolgozásához és megírásához idő kell. A zene megvágása, a logók, animációk megszerkesztése időigényes feladatok. A lézer műsorokat nem szükséges próbán látogatni, digitális látványtervvel előzetesen számítógépen megtekinthető a műsor, de természetesen az nem ugyanazt az élményt adja, viszont a részletek finomhangolására tökéletes. Az aznapi próba rendszerint elegendő, a technikai igényeket pedig a műsor kidolgozása elején érdemes egyeztetni, hogy minden megvalósítható legyen.
  6. Kivitelezés: érdemes tervezni a telepítés és a próba idejével, a többi előadó és egyéb technikai igények egyeztetésével. Az előadói tevékenység mindig csapatmunka, ezért fontos kölcsönösen informálni a technikusokat és előadókat, hogy egymás munkáját gördülékenyen tudják támogatni. Egy jó szervezés már fél siker egy rendezvényen.

Ezek az alapvető lépések segíthetnek abban, hogy sikeres és emlékezetes műsort állíts össze a céges rendezvényre. Ha konkrétabb segítségre van szükséged, keress minket minél előbb!