Fényvarázsló produkció

A Goldlaser Kft. művészei a hagyományos lézer show műfaján túllépve megalkották a „A Fényvarázsló” című produkciót, amelyben nemcsak a lézert, hanem különböző más fényeffekteket, egyedülálló módon együttesen vezérelt pirotechnikát, UV fényt, multimédiás eszközöket komponált meg, egy komplett történetet mesélve el.

A Fényvarázsló produkció egy varázsló története, aki elhatározza, hogy megteremti a Fényt. Misztikus útján megszelídíti a természet erőit, a vízből sellőket teremt, a tűzből sárkányt, a földből életfát, és a szélből főnixmadarat. A fény megteremtése nem egyszerű folyamat, találkoznia kell sárkányokkal, akik a tűz erejét adják át neki, a levegő urával, hogy a villámok fényességét használhassa, és a tündérek királyával, hogy a bölcsesség erejével teremthessen…

A produkciókban részt vevő, a történeteket mesélő művészek a tánc, és a multimédia világából érkeztek. A történetmesélés látványos folyamatában egyedülálló módon az előadóművészekkel közösen különböző fényeffekteket, lézerszínházat, pirotechnikát, UV fényt, optikai effektusokat, multimédiás eszközöket komponálunk össze, egy komplett produkciót így létrehozva. Biztosak vagyunk abban, hogy előadásainkat nemcsak színházi környezetben, hanem a közeljövőben szabad terekben és alternatív helyszíneken is bemutathatjuk, ugyanis remekül érvényesülnek a látnivalók a tágabb dimenziójú nyílt térségben.

 

 

További információk az előadásról: http://fenyszinhaz.hu/musornaptar/aktualis/a-fenyvarazslo/

 

 

Fényszínházi produkcióinkat nemcsak teljes verzióban, hanem igény szerint akár rövidítve, az eseményre aktualizálva is bemutatjuk:

http://fenyszinhaz.hu, https://www.facebook.com/Fenyszinhaz

A fényvarázsló (30, 45, 60 perces variációkban perc): http://fenyszinhaz.hu/musornaptar/aktualis/a-fenyvarazslo/

Pink Floyd show (90 perc)http://fenyszinhaz.hu/musornaptar/hamarosan/pink-floyd-show/
A Pink Floyd világából évtizedek alkotók generációi merítettek erőt és ihletet különböző művészeti témakörökben.  Generációk nőttek fel a holdbéli dallamokat hallgatva, inspirációt kapva az álmaikhoz. A show-ban speciális vetítéstechnikai effektusokat, UV fényt, optikai hatásokat, mobil és fix lézereket, világító jelmezeket, élőszobor performance-t használnak az alkotók a tökéletes hangulat érdekében. A zenét a Pink Floyd zenekar hazai nagyköveteinek számító csapat, a Keep Floyding zenekar biztosítja.

Adventi, karácsonyi időszakra ajánlva, akár templomi műsorokba: Jelenések (31 perc): Imáink mindig meghallgatásra találnak. A keresztény világ legismertebb imája a Miatyánk. Újkori feldolgozásában törekedtünk a szeretet szimbólumainak legszebb megfogalmazására: verssel, prózával,  álló és mozgóképekkel, lézerjelenésekkel, az ima érzelmeinek bensőséges hangulatával. A Miatyánkot világ szinte minden nyelvére lefordították. A latin nyelvű fordítás kezdőszavai alapján az egész világon Pater Noster elnevezéssel ismerik. Bízunk benne, hogy a nézőinket vallási felekezettől függetlenül felemelő élményben részesítjük. Lézergrafikáinkat Simon András teszi feledhetetlenné, a produkciót szakrális helyszíneken szeretnénk bemutatni.