Lézer show-k, lézer produkciók

produkciók

Rendkívül exkluzív programként, különlegesen fontos eseményekre ajánljuk lézer produkció szolgáltatásunkat. A lézer látvány leginkább sötétben élvezhető, ezért ezt a műsorszámot napközben elsötétíthető termekbe, vagy a sötétedés utáni órákban ajánljuk szabadtéren. Céges rendezvényeken, évadnyitó és záró bálokon, ügyféltalálkozókon, VIP szektorok egyedi műsoraiba ajánljuk lézer show szolgáltatásainkat.

A lézer produkció teljes mértékben alakítható az esemény programjához a zene megválasztásával, a programhoz illesztett fényjáték tulajdonságainak kialakításával. A lehetőségeknek csak a fantázia szab határt: lézerrel megrajzolható bármilyen motívum, logók, feliratok 3D effektként, akár egy cég sztorijának, reklámblokkjának megrajzolására, kulturális program esetén akár egy történelmi korszak is megjeleníthető.

produkciók

Műsorainkat ajánljuk kulturális eseményekre, évadnyitó és -záró rendezvényekre, bálokra, promóciós rendezvényekre, divatbemutatókra, videoklipekhez, diszkók műsorába, különleges fénytechnikai és fényművészeti megoldásokhoz, valamint olyan eseményekhez amelyeket mindenképpen emlékezetessé kívánnak tenni.

A világon egyedülálló tükörruhás és ledruhás lézertáncos produkció kizárólag nálunk rendelhető!

ledruha1

 

Nemzeti ünnep:

(Budapest, augusztus 20.)

IMG_0240

Céges rendezvényekre:

(Budapesti Kongresszusi Központ)

dürerkert096

Kuka Robotics:

486808_282117555222412_1426572664_n

 

Karácsonyi lézer show: